Dos tallers de pa fets a les cases de Son Real

La finca pública de Son Real és una explotació agrícola ecològica. Aquest tipus d’agricultura és la que menys impactes provoca en el medi ambient.

El jove Toni Dalmau, veí de Santa Margalida i bon coneixedor de la cuina mallorquina, ha organitzat i dirigit  dos tallers de fer pa amb farines ecològiques molt entretinguts. Els pans s’enfornaven a l’antic forn de llenya de les cases de Son Real seguint la manera tradicional. El primer es va fer l’11 d’abril i degut a la gran acceptació que va tenir es va tornar a repetir el dia 2 de maig.

Mentre s’enforna el pa els participants aprofiten per fer una visita cultural i conèixer el centre d’interpretació i el museu etnològic i arqueològic.

I els resultats varen ser espectaculars així com podeu veure a les fotografia.

És un autèntic privilegi tastar un pa fet a un forn de llenya

Hem fet una recopilació de les fotografies dels participants fetes en cada un dels dies. Primer els del dia 11 d’abril i després els del dia 2 de maig, perquè tengueu un record de la vostra activitat.

Participants del primer taller fet l’11 d’abril

Participants molt enfeinats

Petits i grans , tothom va participar

I aquí tenim els resultats, molt professionals.

I tots es varen dur el pa a casa molt il·lusionats

Participants del segon taller fet el dia 2 de maig:

La segona jornada també fou molt fructífera, a més d’aprendre la tècnica d’elaboració de pa amb farines blanques i d’espelta, visitàrem el centre d’interpretació i el museu de Son Real, i tots partirem a casa amb un bon pa, què més podem demanar?

Com podeu comprovar a les fotografies, tothom feia molta feina.

Les nostres participants més joves